четверг, 4 октября 2012 г.

Золота осінь людини


        Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 року щорічно відзначає цей день. А відповідно до Указу Президента України від 24 вересня 2004 року 1 жовтня Україна святкує і День ветерана.
      Щоб віддати шану та повагу людям, за плечима яких великий віковий та життєвий шлях, саме цього дня працівники бібліотеки-філії та учасники художньої самодіяльності БК завітали до місцевого територіального відділення для одинокопроживаючих та непрацюючих громадян і провели годину спілкування «Хай скроні іній вкрив, та серце так палає». Крім жителів відділення,  на захід були запрошені люди похилого віку Чернеччинської громади. Зав. філією Лахман Н.А. розповіла присутнім про історію походження цього свята, пояснила значення поняття «особа похилого віку», відношення молоді до стареньких.
       З теплими словами вітань до присутніх звернулися гості: директор районного територіального центру Івах В.Г., начальник управління праці та соціального захисту Павлюк В.М., голова місцевої ветеранської організації Грецька А.Г. Свої музичні вітання подарували: учасники фольклорного колективу «Любисток», народного ансамблю народної пісні «Чернеччаночка», художній керівник БК Сухомлин А., учні місцевої школи. У виконанні Запорожченко В. звучав український гумор.
   









         До заходу була оформлена тематична викладка літератури «Роки людині до лиця», на якій були представлені матеріали із періодичних видань та Інтернету.

      



          Директор відділення Шаповал Л.І. від імені  присутніх щиро дякувала артистам за гарний відпочинок і запросила всіх на святковий обід.

Комментариев нет:

Отправить комментарий