четверг, 10 октября 2013 г.

Змагалися розумні та кмітливі

   

З давніх-давен в Україні цінували розум, кмітливість, допитливість, пізнання, спостережливість. Розумні люди грають в інтелектуальні ігри, які не тільки розважають, але й навчають.
     І тому 10 жовтня з учнями 3-4 класів було проведено гру «Зоряна година» під назвою «Все на світі нам цікаво», в якій гравці мали змогу показати свої знання, уміння, навички, ерудицію, кмітливість. Учасників гри (6 чол.) визначили за допомогою загадок. Ними стали: Гейко Таліна, Черкай Артем, Петрова Юлія, Хоменко Денис, Стрижак Настя та Калініченко Дар’я, які стартували кожен на своєму «Супутнику».
      Гра проходила у 6 турів: «Звірята», «Країни», «Птахи», «Казковий марафон», «Хто зайвий?»  і фінал. За правильні відповіді гравці отримували зірочки. Після кожного туру вони підраховувалися, і в кого з гравців зірочок  було менше, він вибував з подальшої гри. До фіналу дійшли Черкай Артем та Гейко Таліна, які із букв слова «Вікторія» складали нові слова.
        Переможцем гри став Черкай Артем. Він нагороджений «Зоряною» медаллю та солодким призом. Всі учасники також отримали заохочувальні  (жартівливі)призи – солодкі соски.
        До заходу була оформлена тематична викладка літератури «Для тих, хто любить навчатися» .


Комментариев нет:

Отправить комментарий