четверг, 10 октября 2013 г.

Дива рослинного світу



      Усе, що оточує нас, серед чого ми живемо – це природа. У ній є багато видів рослин.  Світ рослин цікавий і різноманітний. Рослини здатні не лише прикрашати наше життя, а й установлювати справжні світові рекорди. Саме про них і говорили 9 жовтня з учнями 4 класу на засіданні клубу «Чомучка» під час години пізнань і відкриттів «Дива рослинного світу».
     Голова клубу – провідний бібліотекар Лахман Н.А.- розповіла дітям про значення рослин в житті людей, познайомила із цікавими рослинами та диво-деревами, які проростають на нашій планеті. Розповідь супроводжувалася знайомством з книгами, де можна прочитати  про ту чи іншу рослину. Книги були представлені на тематичній викладці літератури «Мандрівка в зелене царство».
         Діти також не були байдужими слухачами, а доповнювали розповідь своїми повідомленнями, про які вони дізналися на уроках природоз

навства чи самі прочитали в книгах.  Найбільш активними були Петрова Юлія, Хоменко Денис, Голод Костя. І закінчилося засідання природничою вікториною, за допомогою якої перевірили знання дітей про рослини.


Комментариев нет:

Отправить комментарий