среда, 2 октября 2013 г.

День ветерана



    Кожного року 1 жовтня в усьому світі  відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а з 2004 року згідно Указу Президента  в Україні святкуємо і День ветерана.
      Мудрі французи кажуть : «Як би то молодість знала, як би то старість могла…». Старість не радість, ніхто її не жде, кожен прихитряється відсунути її небажаний прихід, та підкрадається вона несподівано, раптом впаде, як сніг на голову.
        Люди старшого покоління  - джерело народної мудрості, їх практичний життєвий  досвід, невичерпна енергія, оптимізм  повинні стати взірцем для підростаючого покоління, адже вони передають нам у спадок все найцінніше , що накопичили за  життя.

       І саме тому 1 жовтня провідний бібліотекар Лахман Н.А., працівники Будинку культури, учасники художньої самодіяльності, учні школи завітали до місцевого територіального відділення для одинокопроживаючих та непрацюючих громадян, щоб провести для жителів відділення годину-спогад «Років багряний листопад». 

      Лахман Н.А. розповіла присутнім про історію цього свята, говорила про доброту, людяність, милосердя.  Присутні згадали свою молодість, в більшості це були трішки сумні спогади, тому настрій людям піднімали учасники художньої самодіяльності своїми піснями та гумором.

 


        На заході побували директор районного територіального центру Івах В.Г., заступник начальника соціального захисту Нагорна Н.І., заступник голови райдержадміністрації  Гуць В.О., які також тепло вітали присутніх  із святом, а діти вручили  живі квіти та вітальні листівки, виготовлені власними руками.
       Була оформлена тематична викладка матеріалів із періодичних видань «Золота осінь життя» та виставка вишиванок жительки відділенні Ярової Ніни Сергіївни.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий