четверг, 4 апреля 2013 г.

Знайомство з Миколою Гоголем

     1 квітня ми відзначили 204-у річницю з дня народження письменника М.В.Гоголя. Микола Васильович - гордість, як російської, так і української літератури, адже народився він на Полтавщині, в с. Сорочинцях, Миргородського району. Саме  цьому письменнику  була присвячена  віртуальна довідка "Світ Миколи Гоголя", яку проведено в бібліотеці-філії 1 квітня для учнів 7 класу.

     Провідний бібліотекар Лахман Н.А. дала коротку інформацію про життєвий та творчий шлях М.Гоголя, познайомила із висловами про нього видатних людей, із матеріалами в Інтернет - мережі - сайтами, на яких можна більш детальніше познайомитися із біографією та текстами творів письменника. Здійснили також віртуальну мандрівку по музею письменника в Гоголеві на сайті "Полтава історична" - poltavahistory.org.ua , пройшлися гоголівськими стежками в Україні та познайомилися з алеєю гоголівських героїв, яку було відкрито у 2000 році в Полтаві.
      
        
    До заходу було оформлена тематична викладка літератури "Славний син України" та зроблено огляд книг, представлених на ній.

Комментариев нет:

Отправить комментарий