четверг, 7 марта 2013 г.

Бібліотечні посиденьки

      Бібліотека-філія в своїй роботі приділяє велику увагу людям похилого віку. З метою кращого їх обслуговування, робимо подвірні обходи, часто  буваємо в місцевому територіальному відділення для одинокопроживаючих громадян, робимо обмін  книг, проводимо різні масові заходи. А 5 березня, напередодні жіночого свята та  в рамках проекту "І осінь життя буває золотою", запросили до бібліотеки-філії  жіночок громади  на бібліотечні посиденьки "Вже срібні роси заплелися в коси", щоб вшанувати їхню долю та привітати зі святом 8 Березня. Ми радо зустрічали у нашій світлиці  учасниць фольклорного колективу "Любисток", Саливін М.Ф. та  Голод Г.П. На жаль, дехто із запрошених не зміг прийти у зв'язку з хворобою, за що дуже жалкували.
       В ході посиденьок прозвучали зворушливі розповіді про запрошених, на їхню адресу линули музичні вітання, які від щирого серця дарували  учасниці народного ансамблю народної пісні "Чернеччаночка", директор БК Симоненко В. Звучав український гумор про жінок  у виконанні Запорожченко В. Від імені чоловіків своє музичне вітання подарував художній керівник БК Сухомлин А. А бабусь зі святом вітали їхні внуки та правнуки - вихованці дитячого садка "Чайка": читали вірші, та ще і пісеньку про бабусю заспівали.
     Із теплими, щирими словами вітань до присутніх звернулися заступник директора Охтирського районнного територіального центру Чемерис Наталія Андріївна та секретар сільської Ради Скубач Тетяна Іванівна.
      Доповненням до свята була тематична викладка літератури "Жінка-матір, жінка-світоч, жінка-трудівниця, жінка-берегиня життя на землі".
       Після урочистої частини гості  скуштувати запашної польової каші.
        Всі присутні виразили велику вдячність за проведений захід.
Саливін М.Ф.: "Ви прибавили мені сьогодні ще 10 років життя"
Трактиренко М.Ф., Жабко Г.Ф.: "Немає слів, щоб виразити своє захоплення святом"
Голод Г.П., Гопко О.Г.: "Велике спасибі за те, що нас не забуваєте і  подарували нам таке чудове свято".

Комментариев нет:

Отправить комментарий