понедельник, 18 марта 2013 г.

Чудо техніки - комп'ютер

     Сучасне життя неможливо уявити без комп'ютера. У наше бурхливе століття, коли всі сфери життя постійно вдосконалюються, важко знайти будинок, офіс або підприємство, у яких не було б комп'ютера. Важко знайти і людину, навіть серед дітей, що не мала б найпростіших навичок роботи із цією розумною машиною.Те, що ще кілька десятків років тому здавалося чимсь незрозумілим, невідомим, складним і майже фантастичним, тепер стало звичайним і доступним. Багато хто вже не уявляє своєї роботи, навчання та повсякденного життя без комп'ютера.
      Тому саме про це  чудо  техніки і йшла мова в бібліотеці-філії під час пізнавальної години "Чудеса комп'ютерної техніки", яку було проведено 14 березня для учнів 2-4 класів. В ході заходу діти дізналися про те, який складний шлях пройшов цей винахід людства, починаючи із простої рахівниці з кісточками на шпицях, які операції можна виконувати за допомогою комп'ютерної техніки та які послуги надає наша філія своїм користувачам .
    З цікавістю слухали присутні розповідь за. філії,  потім із азартом знаходили самі в Інтернеті  інформацію, яка їх цікавила, а ті діти, в яких вдома немає цієї чудо-техніки, за допомогою зав. філії освоювали комп'ютерну грамотність. Діти залишилися дуже задоволеними проведеним заходом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий