среда, 27 июня 2012 г.

"Синя валізка" в Чернеччині

      В березні місяці в КЗ"Охтирська РЦБС" стартував проект "Подорож "Синьої валізки". В рамках проекту в Чернеччинській бібліотеці-філії розроблено цільову комплексну програму з розвитку читання дітей та юнацтва "Мандруємо книжковим Всесвітом".
   








   Згідно цієї програми   15 червня "Синя валізка" завітала в нашу бібліотеку-філію. На жаль, це сталося в літній час, коли багато дітей відпочивають в таборах, біля моря, роз'їхались по родичах, в дитячому садочку йде ремонт приміщення, і тому на презентацію її - книжкове асорті "Книга запрошує на зустріч" - 23 червня прийшли найбільш активні користувачі філії.
    

           







          Бібліотекар Савченко В.В. познайомила дітей з проектом, зробила огляд книг, які представлені в "Синій валізці". Після розповіді присутні із захопленням розглядали книги з валізки: Кириленко Юру зацікавила книга про мотоцикли, Лізу Сидоренко - шкільна енциклопедія "Рекорди природи", так як вона 2 роки відвідувала заняття клубу "Чомучка", а Даринка Гопка та Стаховська Богдана розглядали збірки казок із яскравими малюнками.
     Валізка із книгами  буде перебувати у нас  два місяці і, сподіваємось, що і в інших дітей та малят із д/с "Чайка" ще буде можливість з нею познайомитися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий