среда, 6 июня 2012 г.

День довкілля

       5 червня для учнів 1-5 класів, які відпочивають в оздоровчому таборі "Калинка",  проведено біоінформіну "Поглянь, земля благає допомоги", присвячену Всесвітньому дню довкілля. В ході заходу зав. філією Лахман Н.А. розповіла дітям, що таке довкілля, без чого ми не можемо жити, якої шкоди завдають люди природі своїми необдуманими вчинками, що робиться в Україні по охороні навколищнього середовища. Окремо зупинилася на "Червоній книзі України" та заказниках, що діють в Охтирському районі.
        А за допомогою ігрової програми перевірили, як діти знають навколишній світ: бліц - турнір "Зелений світ природи", орієнтування на місцевості, відгадували загадки про різні явища природи та складали на швидкість із окремих букв назву красивої пташки, яка дуже гарно співає (соловей).
    








    Закінчила зав. філією  біоінформіну словами великого знавця лікарських рослин Леоніда Павленка: "Любити природу, означає вивчати її, спостерігати, аналізувати і вона, розкриваючи дивовижні таємниці , озветься у вашій душі радістю життя. Любити - це насамперед знати".
     Було оформлено полицю книг "Природа  - нам, нащадкам" та зроблено огляд літератури, представленої на ній. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий