четверг, 7 июня 2012 г.

Літопис українського футболу

      З 8 червня по 1 липня 2012 року відбудеться 14-й чемпіонат Європи з футболу (офіційно УЄФА Євро-2012). Право прийняти чемпіонат надано Україні та Польщі.
     








        З нагоди такої події 7 червня в бібліотеці-філії для дітей, що відпочивають в оздоровчому таборі "Калинка", було проведено панораму "Літопис українського футболу".  Зав. філією Лахман Н.А. надала присутнім цікаву інформацію про народження футболу взагалі, про його розвиток в Україні. Також зупинилася конкретно на тих містах України, в яких пройдуть ігри -Київ, Львів, Харків, Донецьк: кращі команди цих міст, відомі імена у футболі. І на закінчення заходу  діти познайомилися із сайтами в Інтернеті, які висвітлюють дану тематику та побували на одному з них - Харьківської ЗОШ  I-III ст. №67.
     








       Багатьох хлопчиків, присутніх на заході, так зацікавила тема футболу, що вони після табору знову завітали до філії, щоб зайти на сайти і отримати більше інформації про свої улюблені футбольні команди.
      До заходу була оформлена  полиця книг даної тематики, на якій були представлені не тільки книги, а також матеріали з Інтернету. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий