пятница, 13 апреля 2012 г.

"Мандрівка в казковий лабіринт"

        Добра, мудра, чарівна казка завжди була в пошані,  в ній добро завжди перемагає зло. І, мабуть, тому із задоволенням слухають та читають казки і діти, і дорослі.
       12 квітня працівники бібліотеки-філії запросили учнів 2-4 класів здійснити подорож у цю незвідану, цікаву країну та побувати у казковому лабіринті під назвою "Пориньте з нами ще разок у чарівний світ казок". А щоб вийти з нього, потрібно знати казки та казкових героїв. І це спробували зробити 2 команди гравців: "Казкознавці" (капітан Кириленко Ю.) та "Всезнайки" (капітан Кобрінович Д.) Гра проходила під девізом: "Хто казок багато знає, завжди той перемагає". Підрахунок зароблених балів вела вчитель подовженої групи Михайленко І.М.
   








        Гравцям довелося довго блукати в лабіринті: пройти "Розминку"( 1 етап - дати відповіді на запитання; 2 етап - з'єднати попарно автора та написану ним казку, країну і казку); позмагатися у конкурсі "Упізнайте героя за його вчинками або діями та по предмету"; вікторині "З якої казки ці слова?". Зацікавили учасників гра "Перекрутки": ведуча називає перекручені назви літературних творів, а діти повинні сказати правильні назви; конкурс "Покажи героя" - за допомогою пантоміми показати: "вайлуватого ведмедя" та "зайчика, який всього боїться"; конкурс "Квітка радості" - кожна із пелюсток якої, мала своє казкове завдання. Закінчила вихід з лабіринту гра "Зоряна година" під назвою "Казкові герої", в якій капітан команди "Казкознавці" не міг, навіть, стримати своїх емоцій, піднімаючи картки з правильними відповідями. 
   








    Обидві команди показали гарне знання казок, але більше повезло гравцям із команди "Всезнайки", які і стали переможцями та були  нагороджені "Грамотою". Команда "Казкознавці" також отримала "Грамоту" за участь у грі. І на прощання ведуча побажала всім присутнім:
           ... щоб ніколи
           Не лишав вас світ  казковий.
                                             Щоб ми з вами радо зустрічались
                                             І завжди щиро посміхались.
      До заходу була оформлена полиця книг (у вигляді лабіринту) "Хто казки знає, той і відгадає"

Комментариев нет:

Отправить комментарий