понедельник, 13 октября 2014 г.

З пошаною й турботою


Кожного року 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана.
         Включення до національного переліку памятних дат Дня ветерана – це свідчення посилення уваги держави до потреб старшого покоління. Цим суспільство ще раз нагадало людям про їх обовязок проявляти турботу про цих людей, посилення уваги до їхніх потреб.
      Люди старшого покоління  - джерело народної мудрості, їх практичний життєвий  досвід, невичерпна енергія, оптимізм  повинні стати взірцем для підростаючого покоління, адже вони передають нам у спадок все найцінніше, що накопичили за  життя.



       І саме тому в цей день до жителів місцевого територіального відділення для одинокопроживаючих громадян завітали: провідний бібліотекар Лахман Н.А., працівники БК, учні місцевої школи  та аматори сцени на годину спілкування «Нам роки не лихо, коли душа молода». Лахман Н.А. зробила повідомлення про історію виникнення цього дня та його святкування в країнах світу, кого вважають людиною похилого віку, про відношення молодого покоління до цієї категорії людей. Діти вручили стареньким квіти, а учасники художньої самодіяльності подарували музичні вітання.
 
      До заходу була оформлена тематична викладка літератури «Хай голова моя сивіє, але я серцем молодий»
    

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий