пятница, 20 июня 2014 г.

Дорога в безодню



       Наркоманія! Таке коротке слово,  а скільки смертей за ним, скільки болі, скільки поламаних життів? Дуже багато! І не відомо, скільки ще життів заберуть із собою в нікуди наркотики!
     Наркоманія – це не пустощі, не проведення  вільного часу в товаристві друзів, а небезпечна хвороба. І далеко не кожному вдається її перемогти.
      В наші дні наркоманія – це надто поширена проблема, яка в будь-якому випадку призводить до трагічних наслідків. Про неї говорять у всьому світі, з нею пов’язують зростання злочинності і збільшення транспортних аварій та інших нещасних випадків. Це соціальна проблема, про яку наполегливо і тривожно повідомляють численні засоби масової інформації.
    У 1987 році Генеральна Асамблея ООН постановила щорічно 26 червня відзначати Міжнародний день боротьби зі зловживанням наркотичними засобами і їх  незаконним розповсюдженням.
       Саме проблемі наркоманії та боротьбі з нею  і була присвячена година застереження «Гірка правда про маковий рай», яку проведено  19 червня для учнів 7 - 10 класів, які оздоровлюються в місцевому спортивному таборі «Олімпієць».
        Провідний бібліотекар Лахман Н.А. розповіла підліткам, що таке наркоманія, як вона починається, до яких наслідків приводить та як боротися з цим злом.
       До заходу була оформлена тематична викладка літератури « На краю прірви: наркоманія і наркотики»

Комментариев нет:

Отправить комментарий