пятница, 20 июня 2014 г.

Завітала в гості казка



Існує книг багато на землі.
Вони цікаві, мудрі, гарні.
Та кожен з нас, дорослий чи малий,
Всяк казочку читати полюбляє.
 
      Цікавий, чарівний світ казки. Вона веде нас у далекі і дуже цікаві світи, де завжди перемагає добро, а зло зникає. Не одне покоління дітей охоче лине в оповитий чарами світ казки, де на них чекають улюблені герої та цікаві й повчальні пригоди.
    Казка захоплює і розвиває фантазію та народжує мрію. А мрія - це велике щастя, вона дає крила для польоту у житті людини. Дуже хочеться, щоб мрія, а значить і казка ніколи не зникала, щоб не черствіла дитяча душа, а розквітала чарівною квіткою і вічно жила в душі.
      17 червня завітала Казка в гості і до учнів 1-6 класів із оздоровчого табору «Калинка». В цей день для них був проведений турнір ерудитів «Казкова країна, чарівна країна запрошує в подорож нас».
        У грі прийняли участь дві команди: «Казкознавці»  (капітан Литвиненко Н.) та «Казколюби» (капітан Кириленко Ю.)
       Гравці на казковому диліжансі мандрували по країні «Казкоград». Під час подорожі  побували на  «Аукціоні казкових речей», пригадали чарівні слова, які говорили казкові герої, жваво відгадували «Заморочки із дубової бочки» та авторів оголошень у казковій газеті, позмагались у  грі-лото «Портрети казкових героїв» та літературній грі «АБВГДейка».
     Провідний бібліотекар Лахман Н. А. познайомила присутніх на заході із новими збірками казок, які є в бібліотеці-філії та були представлені на тематичній викладці літератури «Казковими стежинами».
      Турнір показав, що діти знають і люблять казки.  А перемогу в ньому отримала команда «Казколюби», випередивши своїх суперників на 9 балів. Обидві команди були нагороджені «Грамотами» (за перемогу  та активну участь). Всім було весело і цікаво.

Комментариев нет:

Отправить комментарий