четверг, 30 мая 2013 г.

Всесвітній день боротьби з палінням

      31 травня у всьому світі проводиться міжнародна акція по боротьбі з курінням - Всесвітній день без тютюну, тобто день, вільний від тютюнового диму. Тому з метою застереження дітей від шкідливої звички, 30 травня для учнів 6-8,10 класів було проведено екологічне віче "Тютюн - здоров'ю не товариш".
        Провідний бібліотекар Лахман Н.А. розповіла дітям про історію встановлення Всесвітнього дня без тютюну та його мету, вплив куріння на організм людини, особливо дитячого. Розглянула питання: чому слід кинути курити та міфи про куріння і реальність.
         Вчитель географії Чикалов В.І. розповів присутнім про історію вживання тютюну (де вперше з'явився, як розповсюджувався).   
           До заходу була оформлена тематична викладка літератури "Вибирай сам - бути здоровим чи курити?". Зроблено огляд, представлених на ній, книг та інтернет-ресурсів по даній темі.
        Діти із цікавістю прослухали розповіді, а потім задали багато запитань, які їх зацікавили, навели конкретні випадки із власного життя та своїх рідних і знайомих.

Комментариев нет:

Отправить комментарий