пятница, 15 февраля 2013 г.

Ювілей в день святого Валентина

        14 лютого відсвяткував свій поважний ювілей-90-річчя від дня народження- інвалід Великої Вітчизняної війни, житель місцевого територіального відділення для одинокопроживаючих громадян Штанько Степан Данилович. Привітати ювіляра до відділення завітало багато гостей: директор районного територіального центру Івах В.Г., голова районної ветеранської ради Кучеренко   Т.Р.,      голова Чернеччинської громади Гопко О.Ф., голова Лутищенської сільскої Ради Авраменко В.І., голова місцевої ради ветеранів Грецька А.Г., працівники бібліотеки-філії та Будинку культури. Було багато теплих вітальних слів, музичних поздоровлень та подарунків.
     Степан Данилович проживає у відділенні лише рік і з перших же днів є читачам нашої філії. Пройшов дорогами війни, тому і книги любить читати на військову тематику.   В останній обмін літератури у відділенні, Степан Данилович взяв книгу "Донбасс. Год 1943 ", бо, як він говорив, довелося в тих місцях повоювати.
     Побажаємо Степану Даниловичу міцного здоров'я, тепла і затишку в його новій оселі та  відсвяткувати ще і  100-літній ювілей.
      

Комментариев нет:

Отправить комментарий