четверг, 20 декабря 2012 г.

"Миколай, Миколай, подарунки роздавай..."

       Грудень закінчує рік, а зиму розпочинає, тому він дуже багатий на свята. І одним з них є день Святого Миколая, який ми святкуємо 19 грудня. Це свято овіяне особливом теплом і радістю. Найбільше Св. Миколая люблять діти, адже він в цей день роздає всім слухняним діткам подарунки і є їх почесним охоронцем. І саме тому 19 грудня працівники бібліотеки-філії та Будинку культури запросили до себе на гостину дітей - інвалідів, сиріт, з багатодітних родин і провели з ними годину добра "Чари свят Миколая ночі".
        Господиня свята, зав. філією Лахман Н.А. розповіла дітям про те, хто ж такий Миколай , які добрі справи він робив. На свято завітав, звичайно, і сам Святий Миколай ( художній керівник БК Сухомлин А.В.), який обдарував малят гостинцями, послухав їхні таланти, загадав зимові загадки. А потім діти весело розважались: грали в різні ігри, конкурси, чаювали із солодощами. 
        Музичне оформлення здійснювала директор БК Симоненко В.І. У святі взяла участь фахівець з соціальної роботи Охтирського районного центру для сім'ї, дітей та молоді Татаренко Л.В.  
       До заходу була оформлена народознавча викладка літератури
                                    "В кожну хаточку, домівку
                                     Чемним дітям під голівку
                                     Ласку Божу залишає Миколай",
в центрі якої було розміщено вишитий Гопка Є.М. образ Св.Миколая.

Відгуки дітей про свято:
Горобій Юлія, 9 кл.: "Велике спасибі за чудове дозвілля"
Литвиненко Настя, 5 кл.: " Все було дуже гарно, спасибі"

Комментариев нет:

Отправить комментарий