вторник, 14 июня 2016 г.

«Welcome to England»




10.06 В Чернеччинській бібліотеці –філії учні 6-го класу, які відвідують літній табір «Калинка» здійснили незвичну мандрівку:«Ми подорожуємо Європою»- саме так називалась віртуальна подорож до Великобританії, під час якої учні дізнались про визначні пам’ятки цієї країни .
Англія – країна непохитних традицій, старовинних замків, правлячої королівської династії, країна туманів та любителів чаю.
Діти познайомились з Церемонією ключів, переглянувши фільм «Неймовірна екскурсія по Лондону» та відвідали один із найзнаменитіших замків Англії – Віндзорський. Навіть сам силует цього замку віддає незвичайною величчю, не кажучи вже про його інтер'єри, які приведуть в захоплення самого вибагливого цінителя.
Ні одна подорож не обходиться без відвідування музеїв. Завітали вони і до Британського музею, музею Шерлока Холмса та одного з найпопулярніших – музею воскових фігур мадам Тюссо.
Учасники заходу висловили побажання і надалі мандрувати різними країнами світу, адже вони отримали багато корисної та цікавої інформації, незабутні враження, позитивні емоції!




Комментариев нет:

Отправить комментарий