четверг, 4 июля 2013 г.

Літо, літо, літечко...

      Мабуть немає на світі людини, яка б не любила літа. Літо-найтепліша пора року. Теплі промені яскравого сонечка зігрівають навколишній світ. Довгі сонячні дні змінюють короткі теплі ночі. Все цвіте, достигає. Літо приносить красу, тепло і радість.
     Саме тому 4 липня для учнів 3-5 класу в бібліотеці-філії було проведено природничу стежину "Весела пісня літа". Діти дізналися багато цікавого про цю чарівну пору року: про назви літніх місяців, прислів'я, приказки, прикмети, державні та народні свята. Із задоволенням відповідали на запитання провідного бібліотекаря Лахман Н.А., розгадували загадки, розповідали про своє відношення до літа.
      Літо - найкращий час для подорожей. Тому здійснили віртуальну мандрівку по Україні: відвідали  визначні місця Криму, музей Писанки в Коломиї, дендропарк "Софіївка", Шевченківський заповідник у Каневі. А потім перенеслися в чарівний світ квітів: за допомогою блогу "Про красу світу навколо нас. Світ фотографій" побували на віртуальному квітковому вернісажі.
      Закінчився захід оглядом книг, які були представлені на тематичній викладці літератури "Літо, літо миле, як дитя щасливе", а потім діти із цікавістю переглянули ці книги.

Комментариев нет:

Отправить комментарий